10 Pentru 10

10 Pentru 10 este proiectul nostru de suflet.

Si noi, probabil ca si voi, am facut donatii in trecut, ca sa sustinem financiar macar cateva dintre acele situatii dure de viata care inseamna copii sau adulti in suferinta, cu prea putine sperante de mai bine. Contribuiam sporadic, ca persoana juridica sau personal, pe masura ce auzeam intr-un fel sau altul de oameni care au nevoie de ajutor.

Anul asta am gasit, speram noi, o cale mult mai impactanta de a face bine. Si anume sa donam structurat, 10% din profitul Optim Agro catre 10 asociatii in misiunea carora credem.

Pentru ca esti partenerul nostru, vrem sa impartim cu tine aceasta bucurie si ne-am gandit ca ar fi o bucurie si mai mare daca tu ai putea sa alegi asociatia catre care sa donam 10% din profitul Optim Agro aferent colaborarii dintre noi.

In felul asta putem raspandi bucuria de a face bine, facand bine IMPREUNA.

Laura Dosoftei, Fondator Optim Agro

Cum functioneaza?

Dupa executia unui contract de colaborare vei primi un email de la noi cu link catre aceasta pagina pentru a alege organizatia catre care doresti sa mearga 10% din profitul Optim Agro, aferent colaborarii cu tine.
Daca ai ajuns aici inainte de executia contractului, poti face deja selectia asociatiei (direct din aceasta pagina) si ea se va inregistra in sistemul nostru pentru momentul finalizarii contractului dintre noi.

Alege asociatia:

poza copii din banner

Te rugam lasa-ne datele de contact ca sa putem inregistra optiunea ta.

Daca simtiti sa sustineti si individual aceste asociatii si misiunile lor minunate, o puteti face mergand direct pe link-urile site-urilor de mai sus sau scriindu-ne la daria@optimagrototal.ro pentru a va pune in legatura directa cu ei.

Disclaimer : Toate asociatiile din lista sus prezentata au consimtit sa primeasca donatiile din partea noastra si toate datele legate de asociatii au fost confirmate cu acestia. Alocarea de fonduri catre un caz social sau altul se face strict conform criteriilor interne ale fiecarei asociatii. Nu cerem socoteala asociatiilor pentru modul in care folosesc banii donati de noi. In cazul improbabil al unor situatii exceptionale , ce nu tin de vointa Optim Agro ca de exemplu defectiuni tehnice, erori de sistem etc este posibil ca optiunea dvs sa nu se inregistreze sau sa nu poata fi procesata la timp ca de exemplu din motive birocratice sau logistice. In acest caz sumele vor fi directionate catre asociatii in functie de necesitatile de la momentul respectiv.

110-united kingdom
EN
213-romania
RO